Toont alle 5 resultaten

Wildcamera kopen?

Wil jij en wildcamera kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk een assortiment een professionele wildcamera’s (ook wel cameravallen genoemd) waar je de beste resultaten mee bereikt. Ja ze zijn misschien wat duurder dan die je zo nu en dan bij de Duitse supermarkt kunt kopen, maar de kwaliteit van het apparaat en de beeldkwaliteit zijn dan ook een stuk beter!

Waar op letten?

Bij het kopen van een wildcamera is het belangrijk dat je let op de reactie snelheid. Hoe sneller de camera is, des te hoger de kans is dat je een dier goed in beeld hebt.

Ook de resolutie is van belang. des te hoger de resolutie is, des te beter de beeldkwaliteit.

Ook is het slim om te kijker naar het bereik van de sensor. Des te hoger het bereik, des te meer kans je hebt om een dier vast te leggen.  Lees hieronder meer tips voor de aanschaf van een wildcamera / cameraval.

Uitverkocht
359.00
Uitverkocht
259.00
Uitverkocht
169.00
Uitverkocht
245.00
Uitverkocht

Wildcamera kopen

Stealth Cam PX14 wildcamera

127.00

Waarvoor?

Een wildcamera is er zoals de naam al doet vermoeden in de eerste plaats om wild op foto of film vast te leggen. Toch zijn dit ook zeer handige bewakingscamera's. Ideaal als je wilt weten of er 's nachts iemand op je erf komt. Ook zien we dat ze gebruikt worden wanneer kippen en ander vee last hebben van vossen etc.