Toont alle 11 resultaten

Wapenlamp nodig?

Ben jij op zoek naar een lamp voor op je wapen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een ruim assortiment aan wapenlampen.Of je nu op zoek bent naar een lamp voor op je geweer, kruisboog of pistool, wij hebben ze. Ook met een groene lichtbundel of een rode lichtbundel.

Uitverkocht
219.00
309.00
144.95
114.95
Uitverkocht
149.00
289.00
Uitverkocht
194.95
Uitverkocht
114.95
69.95

Over wapenlampen

Dankzij de komst van schokbestendige led lampen zijn er tegenwoordig hele goede en degelijke wapenlampen. Ideaal voor tactische trainingen, Airsoft en zelfs voor de jacht. Standaard zijn onze wapenlampen voorzien van een Weaver/Picatinny rails en de lampen van Olight ook van een Glock rails. Hierdoor kun je ze dus makkelijk monteren. Heb je hulp nodig, dan kun je ons het beste even bellen op 0481-354040 voor een montage advies.

Voor de Jacht

Onze wapenlampen voor de jacht zijn wat groter dan die voor de schietsport en hebben een groter bereik. Daarnaast leven we ze met een groen en rood filter waard dieren minder snel van schrikken. Montage gaat zeer dankzij de krachtige magneet waarmee je de wapenlamp onder de loop klikt. Je kunt deze modellen ook uit de hand gebruiken als een normale zaklamp.

LEP lampen

Onze nieuwste wapenlamp is voorzien van een Laser Excited Phosphor (LEP) systeem. Een blauwe laser wordt geprojecteerd op fluorescerend fosfor waardoor en zeer strakke lichtbundel ontstaat die nauwelijks lichtafval heeft. Hierdoor zijn afstanden van meer dan 1000 meter geen enkel probleem bij een zeer compacte wapenlamp.