Resultaat 1–24 van de 38 resultaten wordt getoond

Hawke Richtkijkers (Hawke Optics)

Met een Hawke Richtkijker zit je altijd goed. Of je nu op zoek bent naar een richtkijker voor je kruisboog, luchtbuks, vuurwapen of airsoft replica, er is altijd een geschikte kijker voor jouw wapen.

Hawke richtkijkers staan bekend om hun degelijkheid en helderheid. Daarnaast is de verhouding tussen prijs en kwaliteit echt meer dan goed. Er zijn series voor zwaar kaliber vuurwapen, tot series speciaal voor luchtbuksen en alles er tussenin.

Een overzicht van de series met richtkijkers:

  • Vantage series: Betaalbare richtkijkers met zeer goede prestaties. Geschikt voor alle kalibers.
  • Airmax series: Speciaal ontwikkeld voor (zware) luchtdrukwapens.
  • Sidewinder series: Speciaal ontwikkeld voor groot kaliber wapens (.338 Lapua etc.) op de lange afstand.
  • Panorama series: Compacte kijkers met grote beeldhoek.
  • Endurance series: Degelijke richtkijkers voor de jacht.
  • XB series: Speciaal voor kruisbogen.

Weet je niet welke Hawke richtkijker het beste bij je wapen past? Neem dan gerust contact met ons op voor een goed advies!

Sale
499.00
749.99
399.00
810.00
789.00
Uitverkocht
679.00
579.00
Uitverkocht
529.00
395.00
379.00
979.99
Sale
919.00
848.95
Uitverkocht
790.00
116.95
116.95
107.95
79.00

Over Hawke Optics

Hawke Optics is een Brits bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in optiek. Naast richtkijkers maken ze bijvoorbeeld ook verrekijkers, afstandsmeters en red-dot sights. Het fijne van dit merk is dat ze producten maken in alle prijsklassen. Hierdoor is er echt voor ieder wat wils. De Nederlandse distributeur heeft verstand van zaken en zorgt voor een goede afhandeling van garantie.

Kwaliteit

Het maakt eigenlijk niet uit welke kijker je koopt van Hawke, je krijgt altijd waar naar je geld. Ze zijn scherp geprijsd zonder op kwaliteit in te leveren. De High End modellen doen doorgaans niet onder voor duurdere modellen van de concurrentie.

Met of zonder verlicht dradenkruis kopen?

Een dradenkruis met verlichting zorgt ervoor dat je je dradenkruis onder alle lichtomstandigheden af kunt laten steken ten aanzien van je target. Met name bij fel zonlicht is dit echt een toegevoegde waarde. Ook als je schiet op wild langs een bosrand. Een zwart dradenkruis zal dan minder goed zichtbaar zijn ten aanzien van de donkere achtergrond. Daarnaast kun je de verlichting altijd uitzetten. Bijna alle Hawke richtkijker zijn daarom te verkrijgen met een verlicht dradenkruis.