Toont alle 3 resultaten

Pepperspray Alternatief Kopen?

Wil jij legale pepperspray kopen? Kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zoals je wellicht weet is het bezit van pepperspray en traangas in Nederland verboden behalve voor Politie en ander Wetshandhavers. Het bezit en het gebruik van deze middelen is strafbaar. Gelukkig is er sinds kort een alternatief op de markt dat legaal is om te bezitten en legaal is om te gebruiken in een noodsituatie!

Alternatieven:

TIW Verfspray. Ook wel smurvenspray en verzetsspray genoemd. Een spuitbus met irritante rode verf die de belager het zicht ontneemt en tot 10 dagen zichtbaar blijft op de huid. De aanvaller zal zeer waarschijnlijk zijn aanval afbreken als deze verfspray gebruikt. Het busje voor wat het uiterlijk betreft op pepperspray en traangas waardoor het busje een afschrikwekkende werking heeft.

Shrill Alarm: Geeft hoge alarmtoon. Spuitbusmodel dat op gasdruk een hele harde en hoge alarmtoon geeft vergelijkbaar met een rookmelder. Hierdoor trek je de aandacht van omstanders in een noodsituatie en schrik je de belager af.

Beide artikelen vormen een legaal alternatief voor Pepperspray en Traangas. Let op: gebruik van deze producten buiten een noodsituatie kan wel strafbaar zijn!

Pepperspray Alternatief Kopen

Holster voor TIW Verfspray

9.95
Uitverkocht

Pepperspray Alternatief Kopen

Schrill Alarm

10.00

Pepperspray Alternatief Kopen

TIW Verfspray

14.95