Toont alle 4 resultaten

Pepperspray Alternatief Kopen?

Wil jij legale pepperspray kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zoals je wellicht weet is het bezit van pepperspray en traangas in Nederland verboden behalve voor Politie en ander Wetshandhavers. Het bezit en het gebruik van deze middelen is strafbaar. Gelukkig zijn er sinds kort een alternatieven op de markt dat legaal is om te bezitten en legaal is om te gebruiken in een noodsituatie!

Alternatieven:

TIW Verfspray. Ook wel smurvenspray en verzetsspray genoemd. Een spuitbus met irritante rode verf die de belager het zicht ontneemt en tot 10 dagen zichtbaar blijft op de huid. De aanvaller zal zeer waarschijnlijk zijn aanval afbreken als deze verfspray gebruikt. Het busje voor wat het uiterlijk betreft op pepperspray en traangas waardoor het busje een afschrikwekkende werking heeft.

Shrill Alarm: Geeft hoge alarmtoon. Spuitbusmodel dat op gasdruk een hele harde en hoge alarmtoon geeft vergelijkbaar met een rookmelder. Hierdoor trek je de aandacht van omstanders in een noodsituatie en schrik je de belager af.

SINIST PROTECT®

Combineert een rode verf met onaangename geur en DNA partikels. AANRAADER!

Alle artikelen vormen een legaal alternatief voor Pepperspray en Traangas. Let op: gebruik van deze producten buiten een noodsituatie kan wel strafbaar zijn!

Pepperspray Alternatief Kopen

SINIST PROTECT® Verdedigingsspray

29.99

Pepperspray Alternatief Kopen

Holster voor TIW Verfspray

9.95

Pepperspray Alternatief Kopen

Schrill Alarm

12.95
Sale

Pepperspray Alternatief Kopen

TIW Verfspray

11.95

Pepperspray en de wet

Pepperspray is in Nederland verboden. Je kunt het natuurlijk kopen in het buitenland, maar dat raden we je ten zeerste af. Je overtreed dan namelijk de wet Wapens en Munitie. Hier staan vrij forse straffen op. Het gebruik van Pepperspray is enkel voorbehouden aan wetshandhavers. Gebruik je dit in geval van nood, ook dan kun je rekenen op een wettelijke sanctie.

Traangas en de wet

Ook het gebruik of bezit van Traangas is in Nederland verboden. Gebruik je dit in geval van nood, ook dan kun je rekenen op een wettelijke sanctie. Daarom bieden wij je voldoende legale alternatieven voor traangas en pepperspray.

Hoe gebruik ik mijn traangas/Pepperspray alternatief

Je gebruikt je traangas/Pepperspray alternatief alleen in een noodsituatie waar het om lijfbehoud gaat. Denk bijvoorbeeld aan een aanranding, overval, etc. Echt in geval van nood. Je gebruikt dit NOOIT om iemand te pesten, zelf iemand aan te vallen of te overmeesteren. Gebruik in het kader van lijfsbehoud is toegestaan, alle andere gevallen kunnen strafbaar zijn!