Toont alle 18 resultaten

Lokvoer en Lokmiddel voor de jacht

Als je op zoek bent naar lokvoer of lokmiddel voor de jacht dan zit je bij ons goed. Wij bieden je diverse producten die onweerstaanbaar zijn voor wild. Niet alleen voor zwijnen maar voor allerlei soorten wild en zelfs voor vogelsoorten.


Lokvoer en lokmiddel voor het jagen

Door voorafgaande aan de jacht op meermaals op dezelfde plek te voeren vergroot de kans dan wild op redelijk vast moment komt opdagen. Het lokken van wild is aan wetgeving onderhevig dus zorg ervoor dat je de regels kent en toepast!

Lokvoer voor fotografie en observatie

Als je wild wilt observeren of fotograferen dan is het vaak lastig om dichtbij het dier te komen. Daarnaast is het altijd maar de vraag of er dieren op komen dagen. Door voorafgaand aan het fotograferen of observeren lokvoer of lokmiddel te gebruiken, maak je wat meer kans. Ook kun je een mooie plaats uitkiezen om het dier te lokken voor het perfecte plaatje.

Bijvoeren

Ons lokvoer bevat voedingsstoffen en mineralen die van pas kunnen komen voor het bijvoeren van wild in tijden van schaarste. Ook het bijvoeren is aan regels gebonden. Zorgt dat je deze kent en toepast.