Toont alle 7 resultaten

Alarmpistool kopen?

Ben jij op zoek naar een alarmpistool? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk een aantal alarmpistolen die voldoen aan de Nederlandse wetgeving*.

Daarnaast bieden we knalpatronen en reservemagazijnen. Laat je niet verleiden door het elders aankopen van andere modellen die NIET voldoen aan de Nederlandse wetgeving.

Record: Goed geschikt voor incidenteel Gebruik.

Kimar / Chiappa: Goed geschikt voor training/startpistool

Rohm: Zeer degelijk pistool voor intensief gebruik. Bijvoorbeeld voor het trainen van honden. Daarnaast ook voor het verjagen van vogels of als startpistool voor het starten van wedstrijden.

Heb je vragen over de aanschaf van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Een alarmpistool geeft naast een harde knal ook hitte/vuur/rook uit de gasopening boven aan de loop. Vuur dus niet met de gasopening in de buurt van je lichaam of brandbare materialen.

Let op een alarmpistool kopen is alleen toegestaan voor/door personen van 18 jaar en ouder.

Sale
Uitverkocht
127.95
Sale
Uitverkocht
74.49

Alarmpistolen

Chiappa Alarmpistool

54.95
9.95
14.00
Uitverkocht
Uitverkocht

Alarmpistolen

Record Alarmpistool

47.95

*Alle door ons aangeboden alarmpistolen zijn van het model top-fire. De gasafvoer staat haaks op de loop en de loop zelf is volledig gesloten. Hierdoor zijn onze modellen vrij te bezitten voor personen van 18 jaar en ouder. Het is niet mogelijk om een door ons aangeboden alarmpistool om te bouwen naar scherpschietende exemplaren. Alle modellen zijn van het kaliber 6mm Knal.