Toont alle 10 resultaten

Alarmpistool kopen?

Ben jij op zoek naar een alarmpistool? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk een aantal alarmpistolen die voldoen aan de Nederlandse wetgeving*.

Daarnaast bieden we knalpatronen en reservemagazijnen. Laat je niet verleiden door het elders aankopen van andere modellen die NIET voldoen aan de Nederlandse wetgeving.

Record: Goed geschikt voor incidenteel Gebruik.

Kimar / Chiappa: Goed geschikt voor training/startpistool

Rohm: Zeer degelijk pistool voor intensief gebruik. Bijvoorbeeld voor het trainen van honden. Daarnaast ook voor het verjagen van vogels of als startpistool voor het starten van wedstrijden.

Heb je vragen over de aanschaf van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Een alarmpistool geeft naast een harde knal ook hitte/vuur/rook uit de gasopening boven aan de loop. Vuur dus niet met de gasopening in de buurt van je lichaam of brandbare materialen.

Let op een alarmpistool kopen is alleen toegestaan voor/door personen van 18 jaar en ouder.

7.99
14.00
15.95

Alarmpistolen

Record Alarmpistool

38.95

Alarmpistolen

Chiappa Alarmpistool

54.95
Sale
67.41 61.00
Sale
83.41 74.99
Uitverkocht

Alarmpistolen

Rohm RG3 Alarmpistool

99.00
Sale
Uitverkocht
127.46 114.95

*Alle door ons aangeboden alarmpistolen zijn van het model top-fire. De gasafvoer staat haaks op de loop en de loop zelf is volledig gesloten. Hierdoor zijn onze modellen vrij te bezitten voor personen van 18 jaar en ouder. Het is niet mogelijk om een door ons aangeboden alarmpistool om te bouwen naar scherpschietende exemplaren. Alle modellen zijn van het kaliber 6mm Knal.